English French German Spain Greece Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

[New] Descarca BitDefender Total Security 2013 Beta | Best Anti-Virus 2013

BitDefender anunta lansarea produsului BitDefender Total Security 2013 Beta, care poate fi evaluat gratuit timp de 60 de zile.
bitdefender 2013 beta
Liderul pieţei locale de soluţii antivirus invită utilizatorii să testeze varianta BETA a generaţiei 2013 şi să contribuie, prin sugestiile lor, la creşterea performanţelor acesteia, şi, implicit, la ridicarea ştachetei calităţii în industria de securitate informatică. Cei mai activi testeri pot câştiga dispozitive de ultimă generație (o tabletă, un laptop, un telefon cu Windows) – și 100 de licenţe Bitdefender 2013.
Principalul diferenţiator al suitei 2013 este browserul integrat Safepay, complet securizat, special conceput pentru tranzacţii bancare online şi cumpărături pe internet. Pentru un maxim de securitate a operaţiunilor, Safepay recunoaşte şi deschide automat paginile pe care se derulează tranzacţii bancare, substituind, practic, browserul folosit în mod obişnuit de utilizator. În același timp, produsul își menține funcționarea silențioasă prin funcția de Autopilot. Aceasta va lua în continuare decizii optime legate de securitate fără a întrerupe munca.
Suita Bitdefender 2013 include, de asemenea, un modul Anti-Theft, prin care utilizatorul deţine controlul asupra terminalului în cazul furtului sau pierderii acestuia, dar și o unealtă extrem de utilă, USB Immunizer, care elimină riscul virusării prin folosirea stickurilor USB infectate.

’’Cu versiunea 2013 a suitei Bitdefender ne-am propus să ne depăşim pe noi înşine şi să creăm un produs de elită pentru cei mai exigenţi consumatori. Ne aflăm acum pe ultima sută de metri şi ne propunem să trecem cu succes de cel mai dificil test, cel al primei întâlniri cu utilizatorii’’, declară Cătălina Albişteanu, Product Manager, Bitdefender.
Alătură-te forţei de elită a celor care testează Bitdefender 2013 la http://beta2013.bitdefender.com/.

Premiile care vor fi acordate celor mai activi testeri includ o tabletă Asus B121 de 12,1 inch, un Ultrabook din aluminiu Acer Aspire S3 de 13,3 inch şi un telefon mobil Nokia Lumia 900 Sim Free. De asemenea, vor fi acordate 100 de licenţe Bitdefender Internet Security 2013.
bitdefender 2013 beta
bitdefender 2013 beta
Pentru a descarca BitDefender Total Security 2013 Beta accesati:

0 comments:

Post a Comment


# Adidasi si Haine Online
# Haine & Adidasi de Firma Pret Mic !
# Livrare in 24 ore - Comandati Acum

Click Aici !
____________________________________

Regulament Postare
1. Este interzisa publicarea oricarui link sau oricarei trimiteri catre alte siteuri, cu exceptia celor ale HacKRomania.blogspot.
2. Nu este permisa postarea adreselor de email sau de messenger.
3. Va rugam sa folositi un limbaj decent si un comportament adecvat.

Promovat de Director Web W3 Directory - the World Wide Web Directory